AniFilm - 1. - 6. května 2018

Anifilm již ladí program na příští rok, kdy se v Třeboni uskuteční od 1. - 6. května 2018. Festival představuje aktuální trendy, postupy, technologie a animační techniky.

Srdečně vás zveme do penzionu v Chlumu u Třeboně u rybníka Hejtman, ve kterém najdete skvělé ubytování při AniFilmu. K dispozici jsou Vám dva penziony, ideální pro skupinu přátel nebo i ubytování pro dva. Při obsazení penzionů výhodná cena od 225 Kč za noc! Rezervujte si ubytování právě nyní >>

O festivalu AniFilm

Je určen tvůrcům a filmovým profesionálům, studentům, pedagogům, filmovým teoretikům a všem fanouškům animované tvorby včetně dětí. Anifilm chce dlouhodobě reprezentovat a propagovat Českou republiku, Jihočeský kraj a město Třeboň ve světovém kontextu.ubytování Třeboňsko - rybník Hejtman

Hlavní festivalová soutěž je rozdělená do dvou kategorií: Filmy pro dospělého diváka a Filmy pro děti. Celovečerní stopáží se rozumí film v délce trvání delší než 60 min.

Cíle festivalu

Posláním Mezinárodního festivalu animovaných filmů ANIFILM, Třeboň je zachování a rozvoj kulturního dědictví českého animovaného filmu s důrazem na trvale udržitelný rozvoj, popularizaci a medializaci animovaného filmu a pozvednutí obecného povědomí o možnostech animace - kulturní, hospodářský a sociální rozvoj. Cílem je iniciace a podpora interkulturní spolupráce na poli animovaného filmu, pořádání odborných seminářů a workshopů animace.

Rezervace ubytování Třeboňsko penziony Věřín

Líbí se Vám naše penziony? Přijeďte k nám na Třeboňsko strávit svou dovolenou na jaře, v létě či na podzim. I v zimních měsících máme penzion otevřený.

 

 

 

 

kontakty

 

REZERVUJTE SI UBYTOVÁNÍ

_____________________________

 

 

  

 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout